a Kértész Ákosos sztori kapcsán sok minden kavarog a médiában, az "aljas hazaárulótól" a "kissé erőssen fogalmazott" -ig, és egyszerűen nem tudok emelett elmenni, mert mindkét verzió annyira felháborít, hogy emelett már nem lehet elmenni. Az első verzióról kár szót vesztegetni, mert a mélymagyar az ilyen, ha mutatnak neki valamit, ami résnek tűnik, abba belemászik, és fetreng benne, de hogy a baloldai média miért próbál elkenni, finomítani, azt egyszerűen nem értem. Ez a hozzállás arról szól, hogy egyetértünk a nácikkal, de azért mégis a mi kutyánk kölke, ezért nem basztatjuk. hát a faszomat belétek, hát nem láttok? ti nem beszélgettetek az elmúlt 10 évben senkivel? nem olvastatok el egy kurva cikket sem a kurva újságaitakban? hát miről szól a közbeszed itthon már nagyon régóta?

a magyarokról a magyaroknak van a legrosszabb véleményük, ez nem kérdés. Aki járt már közértben, és csak vélteltlenül állt be valaki elé, rögtön azt kapja, hogy ilyenek ezek,  magyarok, mind erőszakosak, bunkók, ha valamit szeretnél elérni akkor inkább dögöljön meg a szomszéd tehene is, de nehogy neked jobb legyen, satöbbisatöbbi. na, rémlik valami? vagy ezt is most hallod először? az, hogy bezzeg nyugaton, az ok, de meg mostmár a kinaiak is. meg hogy már a szöröstalpuak is leelőztek, a szlovák gecik meg így-meg úgy, mert mi ilyen kis bénák vagyunk. tényleg nem ismerős? ez most komoly? hát gratula, picit még hazudozhatnánk magunknak, az biztos segít.

és íme megjött, itt a puszta-putyin a csapatával, és a bazi nagy pr-nemzettudatával, ahogy görcsösen nézzük azt az elbaszott kicsi sárga izét, és nem hogy narancs, de rögtön törvénybe iktatva grepfruit, és aki lecitromozza, az hazaáruló. és ehhez asszisztál itt mindenki. a saját médiabirodalomnak kötelező, a szélsőjobb jóhogy aszisztál, dehogy aki elvileg máshogy gondolja, az is úgy csinál, mintha ez most aztán tényleg fúj, ez de illetlen volt, és ezt tényleg nem kéne. hát bazdmeg.

Hogy mi a gond azzal amit a szakállas bácsi mondott? semmi, ezekkel mindenki tisztában van, ahogy fent vázoltam. akkor mégis mi az oka, hogy ekkora a felhördülés? az, hogy zsidó. egy zsidó ilyet nem mondhat. mert a zsidó, azért az mégsem igazi magyar, max félig, de inkább csak negyedig. egy magyartól még eltűrnénk, de egy ilyentől nem. és ez az igazán ijesztő benne. mert ez alapján a zsidónak mások a jogai, mint a többi magyarnak. meg van különböztetve. a jobbérzésük még tolerálják őket, mert ők ilyen jófejek, a kevésbé jó arcok pedig már nem ilyen kedvesek és megértőek, díj, állampolgárság, minden visszavonva, ha nem azt mondja, amit mi akarunk. és ez kibaszottul erről szól. hogy a szartengerben megint előbukkant, hogy ki tehet erről a sok szarról itt körülöttünk. és ilyet már játszottunk, és ronda vége lett. hát ezen gondolkozzatok el kedves baloldali félretekintő gecik. köszönöm a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr333237990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása