kakamátyás 2007.12.15. 16:56

Évike

Mióta az ibolyában sem hánynak már le, ha kérek valamit, már csak egy igazi olyan hely maradt a városban, ahol a kedves vendég csak azért van, hogy idegesítse a személyzetet, ez pedig a legendás éjjel-nappali pékség, a Rákóczi pékség. Ha arra vágytál, hogy egy nagyon savanyú arcú alaktalan némber nagyon szarjon a fejedre, csak be kellett menni, és kérni valamit, és meg is volt a napi ignorancia-adag. De Évike, a savanyú-arcság doyenje már nem a régi, hónapok óta kedves és mosolyog és köszön, azt hittem, hogy csak ideglenes örömforrás hatása de nem, még mindig ilyen!! DE vajon mi történt Évikével???

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr27264956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

marci 2007.12.15. 21:53:45

megbaszták

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2007.12.16. 11:35:53

Köszönöm a hasznos hozzászólást, de szerintem túl nagyra tartod a fasz erejét, nincs az a baszás amitől valaki hónapokra kisimul, vagy én vagyok negatív?
süti beállítások módosítása