indexes kecsegeknek való felütéssel kezdeném, 1,66 millió forint egy emberélet??!!!!

5 millára büntették a strabag és társai által működtetett konzorciumot az m6-os épitkezésen talált 80 db szabálysértés miatt, plusz mert eddig 3 embert halt meg a helyszínen, faszkodásból kifolyólag, meg is lett az eredménye, 5 millás büntit kaptak. a project összköltségvetése 266 milliárd forint mellesleg, amin 10 %-os árrést azért simán el tudok képzelni, szóval a büdzsébe még legalább 1000 munkás halála belefér. juj, ez de hatásvadász lett, fuj.

Az a Strabagos kenőpénzes sztori jó hamar lefutott, biztos nem véltetlenül, tényleg a legundibb cég a környéken, teljes parlamantekkel a zsebben, ki furná meg, szeretnek azok mindenkit, nem akarok barátokat szopatni, de az egyik egy strabagos építkezést kontrollál mint megrendelő, hát azok azért nagyban űzik az ipart, aszongya a haver, a 3x szorzó minden tételen simán rajta van, dehát állami a megrendelés, csak egy bank kivételesen közéjük ékelődött, ezért az ellenőrzés, alapesetben annyit számláznak amennyit nem szégyelnek, mindenki boldog is, mármint a megrendelő (állam), és a kivitelező (strabag) is, csakhát ugye más pénzét osztogatni mindig lazább ügy.

Ilyenkor hol jár igazságos Kovács Árpád, az ÁSZ vaskezű vezetője, a mi egyetlen reményünk?

 Ez itt az utolsó felvetés asszem vicc akart lenni, még nem döntöttem el.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr52667692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2008.10.04. 16:02:02

Hova tűnt az alkoholos?

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.10.04. 18:07:17

Meghalt az Albert Györgyi és így kicsit kegyeletsértő lett volna a post, ezért levettem inkább
süti beállítások módosítása