Talán emlékeztek arra, hogy kb egy éve volt az a balhé, hogy lehet majd kapni fejfájáscsillapítót a benzinkútnál, és ennek következtében nemcsak hogy aszpirintúladagolásban haldoklókkal telnek meg a közterek, de még a gyógyszertárak is mind csődbemennek sorra, hová halad ez az ország, stbstb.

Eléggé belvárosban lakok, egy éve kb 500 méteres körben 3 gyógyszertár is volt. Most 6 vagy 7 van. Egy év alatt nyílt legalább három. Persze nem reprezentatív, csak fura. Meg tipikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr65721251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parararam 2008.10.19. 19:34:59

Most végül lehet kapni, vagy nem?

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.10.21. 11:59:49

parararam-mal történő személyes megbeszélésünk során arra juottunk, hogy a gyogyszerészek megfúrták a gyógyszertáron kívüli fejfájáscsillapító értékesítést, ennek tudható be a gyógyszertárak rohamos nyitogatása, ügyes, ügyes.

parararam 2008.10.22. 10:52:12

Felvilágosítottak, hogy mégiscsak lehet kapni a dm-ben is, benzinkutakon is. Kaptam fejmosást, hogy egy két éve lecsengett sztorival jövök. :-) Akkor most tényleg hogy van ez? egyre több gyógyszert zabálunk, vagy minden ami hat csak vényre kapható, vagy tényleg megviselte a gyógyszerésztársadalmat az egész, csak nem vettük észre? Jaj, szegények!

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.10.22. 12:35:41

tehát, csökken a bevétel, de még így is érdemes sarkonként 2 gyóógyszetárat nyitni? akkor biztos szar biznisz lehet.
süti beállítások módosítása