van ez jeszenszky zsoltika, régi legény a gáton, aki rendesen kúrja az agyat, nem is tudom minek nevezzem, politikusnak, verőlegénynek, zenésznek, vagy csak szimplán egy köcsögnek, hiszen minden jelzőt kiérdemelt már az idők során, talán csak a zenészhez kellene még valamit tenni, de talán jobb is, ha nem. Legújabb akciója szerint a VPOP alakulatával mennek le szórakozóhelyekre, zene leáll, levegő megfagy, de nem drogot keresnek, vagy kiskorú prostituáltakat, hanem a dj-ktől kérik a náluk lévő lemezek számláit, és ha nincs, akkor elkobzás van. Igen, ez így elég furán hangzik, de sajnos így van. Zsolti művészeti rendőrré lépett elő, és lecsap azokra, akik nem tudják igazolni a lemezeik származást számlával, persze ha az saját alkotás, és nincs boritója, az a leggyanúsabb, de ha ajiba kaptad, akkor is egy tolvaj köcsög vagy, dehát így megy ez.

Hangsúlyoznám, hogy nem rendőrökkel megy, ez nem egy rendőri akció, talán egy self-made BSA-nak hívhatnánk, csak annál is szánalmasabb. Mellékesen ő karolta fel a legendás dj-vizsga intézményét is, és a dj-társadalom szósszetételt is tőle hallottam először, tehát ő azért rendesen ott van a témában. Hozzá köthető a Fonogram gála is meg az MAHASZ nevű izé is, azóval nincs mit tagadni, ő ma a zenei élet szürke eminenciása, hiszen lemezt nem tudsz kiadni, díjat, ismertséget nem tudsz szerezni, plusz dj-engedélyt sem szerezhetsz, nélküle. Ja, ha mégis, akkor meg elveheti, amit adott, ha talál nálad egy másolt lemezt.

Persze, így utólag átolvasva, egy sima átlagos magyar sztoriról van szó az agressziv kismalaccal, aki talált magának egy jó kis szeméttelepet, ahol ő lehet a kiskirály, és bárkinek keresztbetehet az ő kis eszközeivel. Még szerencse, hogy véget ért a szocializmus, és nem kell az állami hivatalnoknak ánuszát izgatni ahhoz, hogy kiadhass egy lemezt, vagy koncertet szervezhess.

JZS a dj-vizsgáról: "...nem azt kell megmutatnia, össze tud-e mixelni két zenét, hanem azt, hogy emberileg egyáltalán felkészült-e, ismeri-e a tevékenységére vonatkozó jogi szabályozást, tisztában van-e vele, hogy felelős azokért a fiatalokért, akiket szórakoztat stb."

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr96977166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása