kakamátyás 2008.11.25. 19:45

hátezthogy?

mai tréfás témánk az erzsébet- és terézváros ingatlanóügíeihez kapcsolódnak, mégpedig egy Gál György nevű izéhez, akit ma letartóztattak, mert csúnya egy ingatlanpanamánba keveredett. bevallom, van némi személyes érintettség a témában, egy nagyonközeli ismerősőmet a fenti izé rugatta ki a pártból, mert nem volt korrumpálható, és így nehéz vele együtt dolgozni, szóval a párt most fel van háborodva és csak hápogva néz maga elé, milyen népek keveredtek a soraik közé, és rombolja a szép imidzset a kis gecije, hátezt hogy, még ilyet nem is láttak, ez tarthatatlan.

A fenti két kerület bp két tán legszebb kerülete, amik nagyon korrektül rohadnak, ahogy azt kell, amely épületek meg nem rohadnak a projectütemezésnek megfelelően (érsd, a helyükre tervezett házakat nem lehet felhúzni, mert a szaros műemlékvédett házikó még nem életveszélyes), akkor picit besegítenek, mégiscsak komoly lovéról van szó.

Szóval, csak azt akartam mondani, jó néha ilyen híreket is olvasni. ilyenek is történnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr95788398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2008.11.26. 09:58:29

Ki lehet az az ismerős? Csak nem egy Kaka?
süti beállítások módosítása