kakamátyás 2008.02.10. 15:25

Magyar Posta

Azé milyen praktikus, ha az embernek van egy blogja, ahol a kínzó kérdéseit felteheti, mert megint van egy olyan kérdés, ami napok óta kínoz:

a Rotterdam Ska-Jazz Foundation-nak van egy száma, ami a fenti címre hallgat, és sokadik meghallgatásra sem tudom megfejteni, hogy miért, hiszen ilyen címet max magyar punkok szoktak adni a számaiknak, holland ska-jazz-ektől nem vár ilyet az ember.

szóval, ha valaki esetleg tudná a titkot, ossza meg, tenksz.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr95333634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.02.11. 09:38:46

bár senkit sem érdekel, azért megosztom, hogy az együttes weblapján is feltettem a kérdést, ha valaki tudja a választ, akkor azok ők, és ezt a választ kaptam:

dear kakamátyás,guess the composer was collecting stamps in isolation.........and got inspiration, transpiration, meditation, innovation&elavation

én ezt úgy értelmeztem, hogy beszívtak csúnyán, és ez akkor jó ötletnek tűnt, hát így.

pityutanarur · http://pityutanarur.blog.hu 2020.05.12. 22:12:00

@kakamátyás: nagyjából 2008 óta időről időre kínoz a kérdés, hogy mi volt az alapja a dalnak. Többször szántam rá néhány percet a youtube-on, hogy keresgéljek a magyar posta ősrégi szignáljai között, és semmi. Több, mint egy évtizedes kérdésemet válaszoltad meg ezzel már több, mint egy évtizede :) Áldás kísérje utadat kakamátyás!
süti beállítások módosítása