Az mr2 mellett volt egy nagy izgalommal várt média, az új magyar mtv, amely nem a vivának akart konkurenciát állítani, hanem a kicsit idősebb, 18-30-as korosztálynak akart megfeleni, és az elején jó is volt, de mígy az mr2 működik, sikereses, az mtv szépen lassan behal, nincsenek műsorok (lassan már az összes saját műsor megszűnt), nincsenek hirdetők, 10 éves ami realityket vannak benne csak, és különbenis ki a faszom az a Run, amit viszont végkép nem értek, hogy zenei műsorok mér csak hajnalban vannak, én aszittem a zenecsatorna azt jelenti, hogy zenei műsorok vannak benne, nem azt, hogy melyik ronda pöcs milyen vicceseket tud mondani valami köcsög autó-updatelő műsorban.

az elején összefostam magam az örömtől, amikor du 2-kor Aphex Twin - come to daddy-vel sokkoltak, de ez már rég volt, tán igaz se volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr6867145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása