be kell hogy valljam, van egy parám (höhö), ami már kb 20 éve tartja magát, és nem merem megcáfolni, szóval kb 200 éve azt mondta valaki, hogy ha roppant hideg van (pl mint most), akkor nem szabad megfogni a füled, mert letörhet, szóval, az van, hogy "a rágót nem szabad lenyelni" mellett ez a másik olyan para, ami nem múlik a korral, és még mindig nem merem megfogni ilyenkor - egyébként szép piros - fülemet, hátha igazat mondott julcsinéni álcsiba, és tényleg le tud törni, szóval, a kérdés az, hogy van-e alapja dolognak, vagy mostantól bátran gyűrögethetem az utcán a füleimet télen is??

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr65284779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vaninna · http://vaninna.beats.hu 2008.01.06. 20:05:44

az enyem nem torik, azt mar tudjuk. /mellesleg neked mindig meleg a kezed, ugye :)/

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.01.07. 17:01:33

de ha a meleg kezemmel megfogom és letörik??!!! inkább valaki közelről lehelgesse de csak finoman, és legyenek ikrek, hogy egyenletesen olvadjon, erre jutottam, jelentkezni lehet itt.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2008.01.09. 18:12:37

ujj de utálom, ha valaki a fülembe lehel, tegye azt bármilyen finoman. brrrrr. azt már megtanultam, hog nem nyerő, ha odabújás közben, elalvás előtt félrelököm a kiválasztottat és ráripakodok, hogy 'muszáj a fülembe szuszognod??' mert jó eséllyel nem lesz megértő :D de még mindig a legmélyebb szerelem kinyilvánításának tartom, ha megengedem, hogy valaki a fülembe lélegezzen :)

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.01.10. 14:52:52

jesszus, azé veled se lehet könnyű, mondjuk ezt ismerem, én meg azt utálom, ha valaki a hajamba túr, és igen, velem sem könnyű :)

mokkercukker · http://theoneandonly.freeblog.hu 2008.01.12. 22:53:57

rekuc joneked ha eltudsz utana aludni nekem sajnos nemsikerult a toleranciat ijenfokura fejleszteni egyelore az odebbrugdosas hejett a paplanostul atvonulok a masik szobaban majd reggel vissza-nal tartok.
egyebirant engem azzal szopattak kiskoromba hogyha ennyi vizet iszom beka no a hasamban de leginkabb csak mas karos szarok lettek a jo kis kloros csapviztol beka egy szal se... bar eccer berottyantam amikor kuruttyolt a pocakom de az se az volt
süti beállítások módosítása