Új remek ötletem támadt, amit most meg is osztok veletek, arra jutottam, hogy az amerikai akciófilmek, főleg a háborúsak, mindig a magányos harcosról, vagy a maroknyi hősies csávóról szól, aki kűzd az elnyomók, a gonosz terrorista-kommunista-nácik ellen, és bár nincs esélye, azért mégis győz a végén, mer helyén a szíve, meg különben is.

Arra jutottam, hogy sokkal reálisabb lenne ezt megfordítani, és egy valódi hőst venni alapul, aki a kicsiket képviseli, pl egy vietgong hős, aki a csúnya amikat gyilkolja bármivel, mert a hugát megkúrta egy részeg tengerész, és bosszút áll, és persze korábban kínában megtanult egy helyi súlyos kommandós-technikát és most kűzd a népért. Ez azért kicsit hitelesebb sztori, mint az ami verziók, nem?

De persze nem csak amerika kap majd az arcába, lesznek észt vagy csecsen szabadságharcosok is, akik az orosz elnyomókat alázzák meg egy hurkapálcika segítségével, vagy akár egy Kinizsi szerű arc és a török gecik kalandjai is működnének, sok a lehetőség.

Azt hiszem, rajzfilmes formában lenne a legtutibb az egész, úgy kevesebb a korlát.

Problémát a terjesztés jelentene, hiszen nincs ember aki ezt bevállalná, hogy ilyen filmeket terjesszen, ezért csak a neten terjedne gerillamódon, vicces lenne na.

Kiváncsi lennék egy ilyen hullám mit váltana ki, volt ugye egy hasonló elven működő török próbálkozás, a farkasok völgye, de az fos volt, az volt a baj vele, az én verziómban nem az amerikai modell lenne lemásolva egy-az egyben, hanem nemzeti jelleget kapna, oroszt, kínait, vagy éppen kubait, vagy chileit, amilyenre épp szükség van.

ja, a kérdés, ki ad nekem erre sok pénzt?

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr60643066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.01. 15:52:53

rájöttem, hogy kell nekem egy europer melgibson ehhez a projekthez, ebben ő a király.

Bobacsek 2008.09.01. 16:44:53

Én vagyok europer melgibson

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.02. 09:38:32

ez azér mázli, a producer és a rendező is megvan családon belül, már csak a faur pannit kéne megfűzni, hogy adja oda az idióta művészfilmre kapott sok pénzét, és megyünk 3 hónapra forgatni kambodzsába

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.02. 09:45:45

vagy, a magyar verzióval kellene kezdeni, mondjuk rákoczi egyik kommandósából csinálunk filmet, amint aprítja a labancot, de valahogy az oroszokat is bele kell aplikálni, mondjuk egy orosz kommandót bérel fel a labanc királ, mert már nem bír a mieink óriási akaraterejével, szóval így talán támogatna minket a széles, vagy ha a mi fiúnk a labanc pénzek közbeszerzésen való pályáztatásáért kűzdene, tán még állami pénz is jönne, még kialakulatlan a dolog

Bobacsek 2008.09.02. 12:25:06

Egy fiatal parasztlegénynek kisajátítja a telkét Tóthfalvy Vlagyimir, a gonosz földesúr. De aztán 5 év múlva megöli a kövér disznót, majd hatalomra segíti a magyar királyt. De az hülye lesz, ezért Béla (a parasztlegény) puccsot indít ellene. Forradalmi évek következnek, partizánakciók az alföldi fenyvesekben. Majd kinyír mindenkit és ő lesz a jó király. Feleségül veszi mátkáját, és kiűz minden idegenszívű pöcsöt az országból.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.02. 14:32:58

pcit sebezhetetlenszagú a dolog, de végülis az is bejött, mondom én, melginson az isten. És igen, a földesúr legyen idegenszívű mindenképp, és legyen még velejéig romlott is meg dagadt is, meg pedofil is, a mi fiunknak meg legyen rendes bajsza és égő tekintete, hujber ferenc-et javaslom.
ja, viszont legalább a nnyi valóságalap kell mint a sebezhetetlennek vagy annak az indiános fasságnak, de annál több nem is kell.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.23. 19:49:26

megvan a tuti, egy ősmagyar hős kell, mondjuk Lehel korrekt arc volt, egy harcsbajszos, busa szemöldökű kigyúrt Rékasira gondoltam, és csak neten terjedne, a jobb körökben persze, és 2011-ben már csinálhatnánk is csilliárdért az Attilát mondjuk.

nobodi 2008.09.23. 22:23:06

nagyon kéne, az uccsó talán Zenthe volt és milyen gáz, hogy ezeket drága adónemeket is import herokról nevezzük el?! a mátyásazigazságosadó szarul hangzana?

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.24. 10:20:54

hát, az egy kicsit hosszú, a matyi-adó meg félreérthető, minden 15 éves kiscsávó az utcáravonulna, és tüntetne a szabad szerelem mellett :)
süti beállítások módosítása