kakamátyás 2009.02.18. 12:35

kinek jó ez?

A Feri megint nem bírt magával, és a szocpolt sem kíméli. Önrészt akar a kis genya. Ezzel pedig azokat sújtja, akiknek nincs fizetésük. De nézzük távolabbról.

Az ország nagy része utálja a cigányokat, ezen nincs mit szépíteni, és ez politikai hovatartozástól független. Azért mert nem dolgoznak, csak szülnek nonsztop, és csak nyelik be a segélyeket, élősködnek a nemzet testén, adót csalnak, megélhetési bűnöznek, stb, stb. Ahhoz, hogy ne lehessen leakasztani a a nagy segélyeket csak úgy, Feri bevezette ezt az önrész dolgot. Ezzel pedig a dolgozó, rendes poolgárokat támogatja, bárki bármit is mond, hiszen, aki dolgozik, adózik, az kap szocpolt, aki meg csak egész nap fetreng, iszik, és szarik mindenbe, az pedig nem, tehát ezzel a dolgozókat támogatja, ami azért valljuk be, annyira nem gáz. Ettől minden jobbosnak össze kéne fosnia magát a gyönyörtől, hiszen azok a néprétegek, akiket utálnak, megvetnek, és fáj nekik a támogatásuk (részben jogosan) az jól kimarad a jövőben az osztogatásból. Ennek ellenére mindenki, poltitikai hovatartozástól függetlenül kezdett epét hányni, hogy megszorítás, népnyúzó, stb. Pedig néha a Ferinek is lehetnek jó megmozdulásai, csak észre kell venni.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr70950574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2009.02.18. 16:00:22

Hát izé, öcsém, ebbe belenyúltál. Sajna itthon nem okvetlenül azért nem dolgozik vki, mert rohadt lusta geci.
pl. - cigók egész sora, aki csak származása miatt képtelen melót találni. Ez teljesen létező probléma, csak nem szívesen beszélünk róla.
- tömeges elbocsátások mostanában, bőrszínre való tekintet nélkül.
- meg ilyenek

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2009.02.18. 16:13:42

ok, tudomtudom, de szeretem a konzekvens fikát, és ha egyfelől azért fikázzuk ferit, mert szétosztja a pénzünket az ingyenélők között, másrészről azért támadjuk ferit, mert nem ad semmilyen támogatást, és még abból is elvesz, az két egymással szembenálló fika. Vagy egyik, vagy másik. Én csak erre akartam felhívni a figyelmet.
Igen, abban igazad van, hogy ha melóhoz rendeli a szocpolt, akkor adjon melót. De van az országban x fos melóhely, amit azért nem töltenek be, mert nem éri meg, a szocpol, a munkanélkülisegély, meg a többi együttesen simán többet tejel, mint a minimálbér. Szóval ez ilyen motiváció-szerű izé. Mondhatnám, hogy vissza akarja szerezni a munka becsületét, de ez már annyira nyálas kommancs propaganda, hogy ez már nekem is sok :)

Bobacsek 2009.02.18. 16:31:01

Akkor igyunk inkább egy sört este
süti beállítások módosítása