kakamátyás 2008.09.03. 12:51

Amy

van egy Amy Winehouse nevű énekesnő, aki a azzal került be a hírekbe, hogy bármikor túlnyomhatja magát, és beáll a kurt cobain, janis joplin féle roppant tehetséges viszont önpusztítók sorába, viszont ő nem spontán teszi, hanem kamerák kereszttüzében teszi magát tönkre, és azt várjuk izgatottan, hogy mikor hal már meg, hát nem geci súlyos ez így? valaki halálát várjuk, mert az lesz vicces kis karrierjének csúcspontja, a termékéletút csúcspontja lesz?

 

persze tehetséges, ezt nem vonom kétségbe, de nem ezért híres, valjuk be, hanem a fentiek miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr48646345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2008.09.03. 16:22:32

Én egy-két éve vagy mikor láttam véletlenül zenecsatornán a rehabos nótáját. Akkor még nem is hallottam róla és tökre meglepett, hogy ki ez és milyen jól tolja. Tény hogy ez ma már nem téma, sajnos.

tdo 2008.09.03. 21:41:37

naja, hát az egész imidzs így van felépítve, ez kell ahhoz, hogy valaki híres és felkapott legyen. nem csak az életérzés, de a stílus is stimmel a janises párhuzamhoz. egy szeletke a hippikorszakból, amire mindenki ráharap. ott van a nagyon hasonló hangú, stílusú pályatárs, duffy (kicsit hülye név a világhírnévhez, na de nem baj), lehet úgy reklámozni, hogy amy drogok nélkül és meg is teszik. mégsem ő az érdekes. britney-t is azóta lesi mindenki, mióta szétcsúszott szegény, de durván.
ez kell, lehet rajta röhögni, hogy nahát mennyi lóvéja van, mégis bénázik, nem is vagyok én se annyira lúzer. nem kéne a rezegára bedobni egy két hasonló pletyit? mingyár index címlap lenne belőle! ;-)

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.09.04. 10:12:59

jaja, én is gondoltam már rá, hogy ilyen underground bulvárblogot kéne indítani, hogy pl busa pityu józanon látták a zp-ben, és hogy sena vaóban terhes, vagy csak meghízott, meg ilyenek.
süti beállítások módosítása