újabb nemzetközi lista, újabb csapás sokat szenvedett hazánkra: egyedül Demján került fel véreink közül a 100 leggazdagabb kelet-európaiak listájára.

Először is bizonyítja, mennyire szegények vagyunk, hátmég megagiga lúzerek is, hiszen még az igazánmindennekazalja Albánia és Szerbia is 3-4 főt bírt delegálni a listára, mi bezzeg csak egy főt. Felháb, és szégyen már megint. Hihetetlen, hogy még ebben is legyőztek minket. Ha ez még nem lenne elég, tegnap mindenhol emelkedett a bux, csak nálunk nem, jellemző.

Az, hogy az  szaros bux naponta 10-20 %-ot mozog, le és fel, és az egész világon, hetek óta, plusz még ezt is fogja csinálni hónapokig, ha nem évekig, az másodlagos. Dráma van. Csődben az ország. De csak mi. Mindenhol máshol virágzás van és fejlődés. Az, hogy Szerbiát magunk elé soroljuk, moert náluk több a milliárodos, picit szánalmasan patetikus nevetséges. És akkor még Oroszországot nem is dicsőítettük kivételesen, pedig ők aztán igazán hasítanak, tisztára mintaország. Az ország, ahol egy ember kezében összpontosul minden hatalom, és a maradék oligarhák vagyonára is szemet vetett, és már jó úton halad, hogy meg is szerezze, nem lepne meg, ha cárrá koronáznák hamarosan ez a fiút.

Bazeg, hogy nem lehet reálisan tájokaztatni bármiről? miért kell mindenbe drámát, vért és taknyot aplikálni????

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr47724466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. K. J. phd. · http://mozibabe.blog.hu/ 2008.10.21. 16:58:10

Matyi, szerintem túl sok indexet olvasol. az indexnek az nem hír hogy Magyaro. jobb ennél meg annál, meg bedőlt a román tőzsde, vagy a szerbeknél annyi a szegény, hogy már nem maradt csak 3 gazdag az egész országban. esetleg hogy BUX buzulása kiafaszomat érdekli.
a bulvár az bulvár, a pozitív hír nem hír, a pina -meg mint tudjuk- "always sells."
kevesebb indexet naponta, Matyikám, meglátod jót fog tenni.
süti beállítások módosítása