kakamátyás 2009.01.27. 11:30

Fonogram 2009

Ez a rendezvény mindig vicces, az ipari fikázóknak igazi aranybánya, elég a jelölteket, a kategóriákat vagy a zsűrit végignézni, máris úgy érzed, hogy ezt csak a te szórakozásodra teszik, mert ha ez komoly, akkor ez azért súlyos. Ahol egy kategóriában indul a Nox és a Deák Bill (klasszik pop-rock, höhö), Madonna és a The Killers (modern pop-rock, hihi), Az Anti Fitness Club és a Belmondo (modern pop-rock, khm), hát azért az kiváncsivá tesz.

Ez kb tényleg olyan, mint egy rántotthúst összehasonlítani egy szusival, és kb annyi értelme is van pont.

update: rájöttem, negatív voltam már megint, nézzük konstruktívan a dolgot, milyen kategóriák lennének megfelelőek, és milyen jelöltek?

- magyar modern rock, indie

- magyar elektronikus, mainstream

- magyar  elektronikus, underground

- magyar  klasszik rock, blues

- magyar  mainstream pop

- magyar punk, hardrock, metal

- magyar alternativ

- magyar mainstream hip-hop, funk, rn'b

- magyar underground hip-hop, funk, rn'b

- magyar világzene és népzene

- magyar jazz

- magyar mulatós

- magyar év felfedezettje

- ugyanezek külföldibe mind

Lehet, hogy sok a kategóriák száma, de legalább olyan előadók nevei is felmerülhetnek, akiket nem csak a slágerrádió retro-mulatós című műsorban lehet hallani.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr16905801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2009.01.29. 09:31:14

és a legdurvább, hogy belinkelték a postot a groovehouse együttes honlapján, mert a fonogrammról írtam. puszilok minden GH fant!!!
süti beállítások módosítása