kakamátyás 2008.04.10. 10:07

:(

Annyira lehangoló beszélgetésem volt tegnap, hogy azt elmondani nem tudom. Olyanokat bírt mesélni az illető, hogy, Ágnesnek valójában mért kellett távozni, a koalició felbomlásának mi van a hátterében, mire lehet számítani a jövőben, hogy lesz valaki 27 évesen államtitkár, ilyesmik. remek volt.

 

jó, elismerem, naiv vagyok, de ezek alapján pl a szadesz stratégiából 5-ös, erkölcsileg viszont max 1-es. Annyit segítek, hogy az NFT 1 lezárásával, és az NFT 2 indulásával függ össze minden. na, csak egy is részletet had osszak meg: gábor, 8 nap híján 1 éves minisztersége alatt egy dokumentumot, a miniszteri kinevezését irta alá összesen, és ez nem véletlen, szegény persányit fogják még előrángatni olyan dolgokért, amiről fingja se lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr80419441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. K. J. phd. 2008.04.10. 13:19:23

és akkor én még nem is mondtam semmit :D
süti beállítások módosítása