nálunk miniszterelnök lett egy milliárdos, azóta sem bírjuk ezt megbocsájtani, megy a nyálverés, hogy tolvaj, meg hazug, miközben az olaszok képesek voltak megint megválasztani Berlusconit, az ország leggazdagabb emberét, alig 10-15 folyó birósági és polgári perrel a háta mögött, csalás, zsarolás, és ki tudja még mi irható még a számlájára, csak az ismertek is elegendőek lennének nálunk egy országos öngyilkossági akcióhoz, de ő ellavíroz az ügyek közt már mióta, sőt, még meg is választatta magát, újra.

vicces, hogy mi magyarok mindig ki vagyunk akadva a saját kicsi kakinktól, és még mindig ott tartunk, hogy ejrópa, a tejjel-mézzzel folyó kánaán, na ott bezzeg mindenki becsületes meg dolgos meg jófej, közben meg semmiben nem különböznek, egy okos ember rendelkezik 5 db tv-csatornával meg egy db Milánnal, már nehezen tudja beszopni a népszerüségi versenyt. Az emberek mindenhol ugyanolyan buták, ez van.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr40426570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása