kakamátyás 2009.10.22. 15:52

csendrendelet

nem tudom, ki szokott közületek médiából értesülni dolgokról, mik is történnek a világban, de bizonyára hallottatok a híres terévárosi csendrendeletről. Hogy az milyen undi meg köcsög dolog volt, felháb, meg a fiatalok jogai, meg a korrupt politikusok, meg a többi, ezer helyen, volt is nagy felháb ahogy szokott.

Na, az ok, amiért írom ezt a posztot az az, hogy tegnap eltörölték, vagyis átírták a hires neves rendeletet, már csak az szdsz ekézheti meg, elég, ha oda se fingik, és már meg is pusztították, pedig, szerintem tök rendben van az új verzió, figyelembe veszi a mulatozók és a lakók érdekeit is: azok a vendéglátó-ipari egységek, amelyek ellen az elmúlt egy évben nem érkezett panasz, november 1-je után - a szükséges engedélyek birtokában - reggel 6 óráig tarthatnak nyitva, s ehhez nem kell a lakók hozzájárulása. Az engedély azonban visszavonható, ha a lakók minimum 60 százaléka írásos formában panaszt tesz az adott vendéglő ellen. 

 

Ahogy már egy korábbi posztban is írtam, a pozitív dolgok valahogy a kutyát nem érdeklik, csak a szarcsatározás, pedig néha történnek jó dolgok is, csak nehezebb megtalálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr381467921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása