kakamátyás 2008.01.20. 15:49

?

vegyünk egy triviális esetet, megállít a rendőr, nem vagy bekötve, de nincs nálad lové, ezért ők haza kisérnek, megvárják, amig lehozod a lovét, odaadod, és minbdenki megy a dolgára.
Másnak felkelsz és elkezdesz agyalni, hogy mekkora gecik voltak tegnap azok a rendőrök, és inkább bosszút állsz, mert az 3 rugó, az nagyon fájt, kitalálod hog megerőszakoltak mind, és bár bizonyítani nem tudod, mert hogy ugye hozzád sem értek, de próba-szerencse, hátha bejön, még a blikkben is lehetek a történettel. persze ha nem jön be, egy egész ország fog röhögve hányni rajtad, dehát ennyi kockázatot megér, mégiscsak 3 rugóval lenyultak a mocskok.

Ez így tényleg reális???? Most ezt komolyan mondjátok, hogy van, aki minden előzmény nélkül megpróbálja bebizonyítani, és szarba alázni magát, hogy megerőszakolták, csak azért, mert jó poénnak tűnt? agyatoknál vagytok?

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr87304522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobacsek 2008.01.21. 19:32:20

Hááát... Nem tudom, te most egy konkrét esetre gondolsz-e, de amúgy miért ne fordulhatna elő?
Amcsi filmek tele ilyesmivel, mondjuk ott - úgy tűnik -, be is tud jönni.

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.01.21. 20:46:31

sajnos el kell árulnom, tudom hogy ez durva lesz, de jobb most megtudnod: van olyan amerikai film amiben túloznak, komolyan, de én is csak halottam valahol, lehet hogy nem igaz

dr. K. J. phd. 2008.01.23. 13:54:46

ugyan Mátyás fiam, ne idegesítsd fel magad ezen.
másról szól ez a történet: a bulvármédia, a rendőri/állami nyomásgyakorlás stb.
ne felejtsd el hogy lemondott két főrendőr az ügy miatt.

teljesen mindegy hogy igaz-e vagy sem.
a lényeg, hogy ha rendőr vagy akkor nyugodtan erőszakolhatnál is, mert megúsznád.
úgyhogy lányok csak óvatosan a rendőrökkel, mert esetleg még egy zsarufaszt találtok a szátokba/puncitokba/seggetekbe.
süti beállítások módosítása