tollat szeretnék igényleni a cégnél. eljárás a következő: kitöltöm a jogosultságigénylő formanyomtatványt, aláíratom a megfelelő emberekkel, elbírálják, miegymás, majd ha győztünk, és jogosult vagyok irodaszerre (mivan???), kitöltöm az irodaszerigénylő formanyomtatványt, aláiratom a főnökkel, és eljutatom a logisztika illetékes részlegéhez, és már megy is a rendelés, tehát alig pár hét alatt hozzá is jutok, persze, csak ha nem vétek formai hibát, akkor a titkárnők lesajnáló mosolya mellett lehet az adott kört újrakezdeni.

 

legközelebb a betegszabadságigénylő formanyomtatványról mesélek nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://porkeporke.blog.hu/api/trackback/id/tr31326136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. K. J. phd. 2008.02.05. 12:34:00

mátyás b+
ez legyen a legnagyobb bajod az életben

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.02.05. 14:15:05

jóvanna, reggel ez rendesen felbaszott, de hozzátartozik a sztorihoz, hogy mikor már nagyon idegesítő lehettem, az egyik kolléga ellátott mindennel, ami felmerülhet irodaszer fronton, úgyhogy nem kell az utat végigjárni mégse.

vaninna · http://vaninna.beats.hu 2008.02.06. 00:28:21

viszont van elektromos nyugdijasklubotok, orulj!

kakamátyás · http://rezegarezega.blog.hu/ 2008.02.06. 09:24:49

az lehet hogy csak egy belső urban legend, mondjuk inkább corporate legendnek, nem akarom, hogy 40 év múlva kiderüljön hogy csak egy szép álom volt, hogy a kollégáim körében öregedhetek meg.
süti beállítások módosítása